Johansson tackar för sig

Johansson tackar för sig

Eskilstuna Uniteds trotjänare väljer att tacka för sig och kommer inte att fortsätta fotbollskarriären i damallsvenskan. Blodproppar i låret förstörde dessvärre stora delar av Johanssons säsong och spelade endast en match i Elitettan.
 Det känns såklart tråkigt och det hade varit kul att spela i Damallsvenskan, men jag är glad över alla de bra åren jag haft i United. Mina två bästa minnen är från 2010 då vi kvalade oss upp i division ett igen och från 2007 då jag fick vara med och spela mot Brasiliens landslag på Tunavallen, säger Jenny till eskilstunaunited.se

Eskilstuna Uniteds sportchef Viktor Eriksson betonar hur mycket Jenny betytt för klubben och att han gärna ser henne i en annan roll i klubbverksamheten.
–  Jenny har betytt oerhört mycket för Eskilstuna United under sina år i föreningen. Hon har blivit en riktig kulturbärare och har med sin inställning och engagemang stor del i föreningens framgång. Vi hoppas verkligen att vi kan behålla Jenny i någon annan roll i United där vi kan fortsätta dra nytta av hennes erfarenheter, säger Eskilstuna Uniteds sportchef Viktor Eriksson.

Nu väntar studier för Jenny i Stockholm och det är aktuellt för henne att satsa på fotboll på lägre nivå.
Johansson som gärna vill vara kvar i United i någon roll framöver.
–  Nu ska jag satsa på mina studier i Stockholm och försöka spela fotboll på lägre nivå, men jag vill gärna vara kvar i United. United är klubben i mitt hjärta och jag vill vara med på något sätt nu när de ska spela Damallsvenskan också. Vad jag vill göra ska jag fundera över; kanske ta hand om ett lag, sitta styrelsen eller vara med i arrangemanget runt hemmamatcherna, säger Jenny avslutningsvis till klubbens hemsida.

Share