Johan Bergfeld stannar kvar i City

Johan Bergfeld stannar kvar i City

Eskilstuna City meddelar under tisdagsmorgonen att man valt att förlängt med spelaren Johan Bergfeld till den kommande säsongen.
Under den gångna säsongen var Johan en ledande spelare i City och gjorde väldigt bra ifrån sig i Division 1-spel.
– Det känns som en nystart, i och med de nya spelarna och även en ny tränare. Jag ska bidra med min arbetsmoral och erfarenhet, för att hjälpa de nya unga spelarna. Nu gäller det att samla kraft efter den jobbiga förra säsongen och förhoppningsvis blir 2014 ett roligare fotbollsår, säger Johan i ett pressmeddelande.

Sportchefen Viktor Sundberg om den viktiga förlängningen:
– Vi har varit väldigt angelägna om att få behålla Johan så det känns väldigt skönt att allting fallit på plats. Det är en väldigt kompetent spelare med en väldigt stark karaktär. Förra året spelade han på många olika positioner men i år hoppas vi kunna sätta rollen för honom tidigt och få en kontinuitet med hans spel bli en ledarfigur.

 

Share