Blomstrand kvar i United

Eskilstuna United som till säsongen 2014 kommer husera i Damallsvenskan har gjort klart med en forward.
Forwarden som förlänger med klubben är Erika Blomstrand som varit en bidragande orsak till Uniteds uppflyttning.
– Det känns jätteroligt att vara klar för en fortsättning i United. Det är skönt att äntligen ha anslutit till laget och få börja förberedelserna tillsammans med de andra inför säsongen, säger Erika till eskilstunaunited.se.

Sportchefen och tränaren Viktor Eriksson är tillfreds med att man kunnat förlängt med en lokal spelare.
–  Vi är glada att ha Erika hos oss ytterligare en säsong. Erika har under flera säsonger i division I bevisat sin skicklighet och målfarlighet. Det ska bli spännande att se henne ta sig an den nya utmaningen med Damallsvenskan. Detta samtidigt som Erika är en lokal spelare som varit med på resan.

Share