Tre gripna för inbrott

Vid 17.30 under fredagskvällen kom det ett larm om ett inbrott i Ostra utanför Eskilstuna. Det visade sig att två villor hade fått påhälsning av inbrottstjuvar och att ett fordon tillgripits från ena fastigheten.

Under kvällen framkom det att man kunde tänka sig att gärningsmännen kunde befinna sig i Strängnästrakten, och därmed inriktades spaningsarbetet dit. Efter en stund så fick en polispatrull syn på den eftersökta bilen som tillgripits. Då bilen skulle stoppas drog de misstänkta iväg till fots och lämnade bilen. De tre personer som är 18 år kunde sedan gripas efter en insats av flertal polispatruller inklusive en hundpatrull.

De tre gripna misstänks även för ett inbrott ute i Näshulta och fördes efter gripandet till Polisstationen i Eskilstuna där förhör sedan skulle hållas.

Share