Målvaktstränare fortsätter i united

Eskilstuna United har gjort klart med målvaktstränare till föreningens elitverksamhet då det är klart att My Axelsson fortsätter som målvaktstränare.

Sedan United startade försäsongen 2014 i början av januari har man saknat en målvaktstränare i ledarteamet. Det var länge osäkert om förra årets målvaktstränare My Axelsson skulle bli kvar i föreningen men nu är My klar för en fortsättning i United.

– Det känns oerhört bra att jag och United kommit överens om en fortsättning. United är laget i mitt hjärta och självklart känns det roligt att vara en del av ledarteamet nu när United ska göra sin första säsong i damallsvenskan. Teamet har förändrats en del sedan förra säsongen och den nya sammansättningen känns spännande och besitter en stor kompetens, säger My till eskilstunaunited.se

My blir alltså kvar i Uniteds ledarteam med ansvar för målvakterna som är fyra till antalet; Emelie Lundberg, Emelie Almesjö, Veronica Larsson och Wilma Gustavsson.

– Alla målvakterna är oerhört seriösa och ambitiösa vad det gäller sitt fotbollsspelande. Min målsättning är att vi ska arbeta som ett team och därmed utveckla varandra och förutsättningarna för detta kunde inte vara bättre med fyra så träningsvilliga och duktiga målvakter, säger My.

I och med att My Axelsson blir kvar som målvaktstränare är Uniteds ledarteam komplett där assisterande tränaren Daniel Wiklund, talangutvecklaren Lotta Hellenberg och lagledare Benny Eriksson är nya i ledarteamet.

– Jag är mycket nöjd med det ledarteam vi har i dagsläget. Det består av en bred kompetens om specialister inom de områden vi känner att vi behöver täcka, säger Uniteds huvudtränare och sportchef Viktor Eriksson till eskilstunaunited.se

Share