Andrésson stannar i Guif till 2017

Andrésson stannar i Guif till 2017

Eskilstuna Guif meddelade under tisdagen att man kommit överens med Kristján Andrésson om ett nytt avtal.Andréssons nya avtal sträcker sig till den 31 maj 2017 och är för närvarande inne på sin sjunde säsong som huvudansvarig i klubben. Nu väntar alltså minst tre nya säsonger för honom.
—  Jag trivs i föreningen och det är spännande år som väntar, säger han i ett pressmeddelande.

Andrésson medger att det var lätt att förlänga när familjen och den nuvarande arbetsgivaren Sparbanken Rekarne gav klartecken. Han ser även fram emot en ökat stöd från näringslivet och kommunen.
—  Jag trivs i föreningen och det är spännande år som väntar med ökad satsning och stöd från näringsliv och kommunen. Det är väldigt spännande trupp vi har i herrlaget och när Guif var intresserad av att förlänga var valet lätt när både familjen och min andra arbetsgivare Sparbanken Rekarne gav klartecken.

Bo Åslund som skötte förhandlingarna med Andrésson är tillfreds med överenskommelsen.
—  Vi är nöjda över att lyckas komma överens om en fortsättning med Kristján. Kristján har gjort ett mycket bra jobb med herrlaget under alla år och satt sin prägel på vilket sätt Eskilstuna Guif uppträder och spelar på.

Share