Efterlyst man gripen

På torsdagseftermiddagen svängde en bil in på en bensinmack i Fröslunda för att tanka. Bilisten fyllde sin tank, men försvann utan att betala för bränslet. Polisen larmades och en kort stund senare fick en patrull syn på det misstänkta fordonet som då var på väg ut ur stan i riktning västerut.

Under torsdagseftermiddagen åkte en bil in på bensinmacken i Fröslunda för att tanka på bilen. Bilisten fyllde på sin tank och försvann utan att betala för bränslet. Polisen larmades då och en stund senare fick en patrull syn på fordonet som var på väg ut ur staden. Vid Gillberga fick polispatrullen stopp på fordonet och den misstänkte smitaren klev ut ur fordonet. När patrullen tog mannens personuppgifter vände han plötsligt och sprang rakt ut i skogen från polisen. För efter en kontroll i databasen visade det sig att han var efterlyst.

En hundpatrull kallades så till platsen omedelbart och hunden fick upp ett bra spår. Hunden ledde fram polispatrullen fram till en gård, där låg mannen i en övergiven bil.

Mannen skall föras till en anstalt där han skall avtjäna ett flerårigt fängelsestraff.

Share