Sportlovsaktiviteter för barn och ungdomar

Ung Fritid har sammanställt ett sportlovsprogram för Eskilstunas barn och ungdomar. Under lovet finns det möjlighet att ta del av aktiviteter som Eskilstuna kommun, föreningar och andra verksamheter erbjuder.

Lovet inleds med Springbreak Party på Ungdomens hus följt av Fotomaraton på Stadsmuseet, Nattkyrka, Musiklov på Balsta musikslott, badresa till Gustavsviks upplevelsebad, isbowling, teater, Pixel-OS, dans, schackskola, filmvisningar, skridskodisco, konstverkstad, Livekarusellen, sagostunder, musikcafé och pyssel.

Dessutom prova på idrotter som basket, gymnastik, orientering, ridning, karate, bågskytte, fotboll bangolf, friidrott och luftgevärsskytte.
Ungdomens hus, Palatzet, Bonsai, Skateparken och våra fritidsgårdar håller öppet under lovet.

Alla aktiviteter finns att beskåda på eskilstuna.se/ung.

Share