Eskil fortsätter att vinna

19-åringen Jesper Jonsson visade vägen med åtta mål när IFK Nyköping besegrades inför 383 åskådare i Nyköpings Sporthall.

Sörmlandsderby väntade HK Eskil under fredagskvällen när man begett sig till Nyköpings Sporthall. Det blev dock en rätt säker seger för Eskilstunagänget som redan skaffat sig ett bra utgångsläge genom 10-16 i paus. Hos gästerna, så stack Jesper Jonsson ut med åtta mål och lagkaptenen Christian Knutsen med sju, när IFK Nyköping fick se sig besegrade med enkla 24-35. Tack vare dagens seger ligger Eskil kvar på en andraplats men har knappa två poäng upp till serieledande Tyresö.

Målskyttar i HK Eskil:
Jesper Jonsson 8 mål, Christian Knutsen 7, Simon Aulén 5, Mikael Johansson 4, Gustav Ydrefors 4, Filip Kovacevic 3, Jonathan Perneheim 2, Anton Hellström 1, Simon Norlin 1.

Share