Åkesson besöker Socialdemokratiska orter – Eskilstuna får besök idag

Idag får Eskilstuna besök av Sverigedemokraternas partiordförande Jimmie Åkesson. Åkesson kommer bland annat att besöka maskintillverkaren Volvo CE sedan så kommer han hålla ett tal vid Bibliotekstorget klockan 16.30 under tisdagseftermiddagen. Tanken med SD:s Sverigeturné är att locka väljare från Socialdemokratiska städer.
– Det är dags för Stefan Löfven och Socialdemokraterna att sluta ducka i debatten. Under dessa veckor kommer vi att besöka orter där Socialdemokraterna idag regerar. Även om Socialdemokraterna är i opposition i riksdagen och gärna skyller alla problem på andra styr man idag över närmare hälften av landets kommuner och man har haft regeringsmakten under så lång tid att man har ansvar för samhällsutvecklingen på alla områden, säger Åkesson till partiets hemsida.

Dessa städer är spikade för besök av Åkesson under turnén:
Göteborg, Malmö, Sundsvall, Umeå, Nyköping, Örebro, Helsingborg, Uppsala och Norrköping.

Share