Guif förlänger inte med tre spelare

Guif förlänger inte med tre spelare

Eskilstuna Guif är aktiva inför den kommande säsongen och förlänger med flertalet spelare. Men samtidigt har man meddelat till Richard Larsson, Rickard Åkerman och Alexander Stenbäcken att klubben inte är intresserade av att förlänga med dessa spelare, något Eskilstuna-Kuriren har avslöjat under de senaste dagarna.
— Vi vill vara tydliga till alla och i dagsläget är vi inte beredda att skriva nya kontrakt med dem, säger Guiftränaren Andrésson till tidningen.

Rickard Åkerman om att inte få förlängt kontrakt:
— Klart det känns trist att inte bli erbjuden nytt kontrakt. Men jag är inte bitter på klubben. Jag har bestämt mig att inte tänka så mycket på det utan i stället ska jag se till att prestera bra på planen, säger han till Eskilstuna-Kuriren.

Share