500 dagar kvar till JEM i friidrott

I dag 4 mars är det 500 dagar kvar tills Eskilstuna står värd för EM i friidrott för juniorer. För att uppmärksamma detta har Eskilstunas infartsflaggor fått junior-EM-motiv.

EM i friidrott för juniorer går av stapeln den 16-19 juli 2015 på Ekängens friidrottsarena. Mästerskapet är en chans att se morgondagens stjärnor tävla. Cirka 1 000 aktiva idrottare, och 450 ledare och tränare från 45-50 länder, kommer att delta. Arrangörer är Eskilstuna kommun, Svenska Friidrottsförbundet och arrangörsföreningen FE-15. Tillsammans arbetar vi för att göra EM i friidrott för juniorer till ett lyckat arrangemang med nöjda tävlande och besökare.

Många är med och bidrar i förberedelser och genomförande – föreningar, funktionärer, hotellpersonal, alla som jobbar med transporter, matservering, säkerhet, media, sjukvård, marknadsföring, utveckling av arenan med flera.  Som privatperson kan man också vara med och bidra, till exempel som volontär, eller genom att heja fram dina favoriter som publik. Mer info kommer komma längre fram av arrangörerna.

Share