United rekryterar

Eskilstuna United huserar 2014 som bekant i Damallsvenskan och börjar därmed att anpassa kostymen efter måttet. Det står nu klart att klubben rekryterar Annia Åman som kanslichef och talangutvecklaren Lotta Hellenberg blir även ungdomsansvarig.

Lotta om utmaningen:
– Att få jobba ännu mer med fotboll känns inspirerande och att få vara i en allsvensk klubb som jobbar långsiktigt känns riktigt bra. Jag tycker det är givande att jobba med ungdomar och i F19 finns bra och ambitiösa spelare vilket är mycket motiverande. Att utveckla ungdomssidan i föreningen är en viktig uppgift och jag hoppas vi tillsammans ska hitta nya och bra vägar till utveckling. Jag vill bidra med fotbollskunskap, nya ideér och ge ungdomslagen i United stöd på olika sätt, säger hon till eskilstunaunited.se

Och Annia ser även hon fram emot utmaningen:
– Jag är uppväxt i föreningslivet och har sett vilka fantastiska möjligheter en fungerande föreningar kan ge till barn och ungdomar. Idrott, fotboll och träning har alltid varit nära mitt hjärta och det finns ett stort intresse även inom organisations- och ledarskapsfrågor. Jag tror att jobbet kommer vara varierande, utmanande och riktigt skoj. United har väldigt fina förutsättningar att lyckas både på fotbollsplanen och utanför. Jag längtar verkligen att börja med jobbet, säger hon.

Share