Guif vinner igen!

Guif vinner igen!

Eskilstuna Guif vinner igen och kan därmed utöka klubbrekordet i obesegrade matcher. Idag besegrades Redbergslid i Lissebergshallen med 24-23.

Hemmalaget Redbergslid kommer starkt ut hemma i Lisebergshallen och kan ta ledningen med 4-1 efter sex minuters spel. Det är ett Guif som är aningen efter inledningsvis. Guif har som bekant inte förlorat en match 2014 och man inleder aningen passivt i Göteborg. Göteborgarna kan dock hålla ledningen och fortsätta spela med ett lugn framåt som bakåt. Efter en uppryckning av Guif så kan man spela in sig mer och mer i målet, men hade ändock fortsatt underläge med 14-12.

Guif jobbar sig in ju längre den andra halvleken går och kan i halvlekens sjätte minut komma upp till 16-16 efter att Daniel Pettersson kvitterat. Det är ett Eskilstuna Guif som spelar stabilare ju längre matchen går och har att tacka Richard Larsson som gör skäl för lönen i målet. Matchen är dock jämn mot ett Redbergslid som spelar bra. Men när Hesa Fredrik ljuder i Lisebergshallen, så kan Eskilstuna Guif stoltsera med ytterligare en vinst och är därmed fortsatt obesegrade 2014!

Share