Enkel derbyseger för City

Enkel derbyseger för City

IFK Eskilstuna och Eskilstuna City FK drabbades samman under onsdagskvällen på Tunavallen. I den matchen var det ”storebror” Eskilstuna City som huserar i Division 2 som kunde vinna matchen med komfortabla 1-4 efter nittio spelade minuter.

Det var två lag som under kvällen möttes på ett kallt Tunavallen i ett hett derbymöte inför uppskattningsvis 100 personer på Tunavallen. Hemmalaget IFK var med i matchen den första halvleken, trots att City tog ledningen i den tjugoandra minuten men IFK kunde kvittera knappa kvarten senare.

Men i den andra halvleken så visade City den klasskillnaden som skall vara mellan lagen. Sextioåttonde minuten, Sjuttioandra minuten och sjuttionionde minuten räckte för kvällens ”gäster” som senare kunde vinna med 1-4.

Målskyttar i City:
Anton Carling 2, Haris Cirak och Mikei Söderström.

Målskytt i IFK:
Alexander Larsson.

Share