Guif mosade H43 i Lund

Guif mosade H43 i Lund

Eskilstuna Guif fortsätter att vinna och vinna. Idag besegrade man Skånegänget tillika nästjumbon H43 Lund med stora siffror.

De få som hade begett sig till Färs och Frosta arena i Lund fick se en match inledningsvis utan någon större nerv, trots att det var likaläge mellan respektive lag till den nionde minuten då Guif drar ifrån. Men med tio minuter kvar av den första halvleken jobbar sig Lundalaget in i matchen igen. Då vaknar då Guif till igen, som i halvlek ledde med 14-16.

I den andra tillika avslutande halvleken lägger Guif i en högre växel. Från 14-16 till 16-22 går Guif på knappa fem minuter och hemmalaget H43 kommer aldrig närmare under tisdagskvällen. Eskilstunas handbollsstolthet kontrollerar den andra halvleken på ett ypperligt sätt och en ny seger är ett faktum. Idag vinner man med komfortabla 28-40.

Målskyttar i Eskilstuna Guif:
Helge Freiman 11 mål, Daniel Pettersson 6, Viktor Östlund 6, Rickard Åkerman 5, Mathias Tholin 4, Heimir Oil Heimisson 3, Alexander Stenbäcken 2, Emil Andersson 1, Daniel Ekman 1, Fredrik Gustavsson 1.

Share