Storspelande Krödel räddade Guif

Eskilstuna Sporthall fick under lördagseftermiddagen bevittna en oväntad matchvinnare. Det var ingen mindre än Ossian Krödel som klev fram under den första kvartsfinalen som Guif kunde vinna, efter lite om och men.

Guif tog tag i matchtempot redan från start och hade ledningen halvvägs in i den första halvleken. Då jobbade sig gästerna i kapp, men mycket närmare än ett lika resultat kom man inte under matchen. Anledningen stavades Ossian Krödel, Guif-målvakten som storspelade. Tack vare 21-åringen kunde Eskilstunas handbollsstolthet ta hem den första rundan mot Redbergslid med 27-26.

Målskyttar i Guif:
Viktor Östlund 8 mål, Daniel Pettersson 4, Mathias Tholin 3, Helge Freiman 3, Richard Blank 2, Richard Åkerman 2, Alexander Stenbäcken 2, Heimir Oil Heimisson 1, Fredrik Gustavsson 1, Daniel Ekman 1.

Share