Jill Johnson till Eskilstuna

Arbetet inför Eskilstuna parkfestival fortgår och man kan idag presentera den första artisten. Det blir Jill Johnson som kommer att besöka Eskilstuna den den 8:e augusti.
– Efter alla helt fantastiska upplevelser i karriären under detta år, känner jag mig alldeles för inspirerad för att ligga i hängmattan i sommar! Sommarsverige och krogshow är också skilda saker för mig då sommarscenen landar mest i musiken och helt utan krusiduller.  Vi bjuder rakt upp och ner på en timmes gungande countryrock! Hoppas att vi ses, säger Jill i ett pressmeddelande.

Evenemangschefen Micke Lönngren hos Eskilstuna marknadsföring är nöjd med att få Jill till Eskilstuna:
– Det känns fantastiskt kul att få till en bokning med Jill till den första parkfestivalen. Det är få artister som har både bredden och kredden i sitt artisteri på det sätt som Jill har. Personligen älskade jag Jills veranda och hoppas på lika mycket värme, kärlek och fantastiska låtar under en varm sommarkväll på Strömsholmsscenen på Parkfestivalen, säger han.

Share