Smedernas supporterförening startar Fansens förare

Smedernas supporterförening startar Fansens förare

Ikaros Smedernas supporterförrening Grabbarna Grus i Första böj har startat initiativet ”Fansens förare” som kommer att dras igång så fort som möjligt. Tanken med konceptet är att fansen skall kunna stötta klubben i framtida rekryteringar inom den sportsliga delen.
— Som supporterförening vill man ju ha så bra lag som möjligt, här såg vi en chans att få vara med och bidra lite till utöver att lyfta laget när det är match, säger supporterklubbens ordförande Jimmy Gärling till Smedernas hemsida.

Smedlagledaren tillika sportchefen Jimmy Jansson är glad över initiativet.
— Jag tycker detta är ett riktigt kul initiativ. Det visar att Smedernas framgångar är viktiga för Eskilstuna och dess befolkning.

Share