”Pava” vänder hem till Eskilstuna

Eskilstuna Guif har gjort klart med ett nyförvärv till den kommande säsongen. Patrik ”Pava” Johansson återvänder till klubben. ”Pava” har under de senaste åren spelat utomlands i bland annat Luxemburg, men nu är han klar för två säsonger i Guiftröjan.
— Det fanns andra alternativ men Guif passade mig bäst just nu, säger ”Pava” till handbollsbloggen ”klistret”.

Varför valde du Guif?
— Jag valde Guif för att jag tycker det är ett bra lag och jag vet att jag kommer få bra möjligheter att utveckas som handbollsspelare med de två bästa tränarna i Elitserien. Jag hade bra samtal med ”Krille” (Kristjan Andrésson, huvudtränare) under säsongen här och kände att det var rätt steg att ta. Efter några år utomlands känner jag att det är kul att komma hem och spela för Guif igen och speciellt också ha vänner och familj nära. Gillar också det unga lag de har och ser fram emot att dra på mig den röda tröjan igen. Det fanns andra alternativ men Guif passade mig bäst just nu.

Share