Ringkvist lämnar uppdraget som Smedordförande

Ringkvist lämnar uppdraget som Smedordförande

Smederna SF:s ordförande Håkan Ringkvist väljer att hoppa av sina uppdrag i klubben med omedelbar verkan. Håkan har sedan återuppstarten efter konkursen varit ordförande i klubben, men väljer nu alltså att lämna alla sina uppdrag i Elitserieklubben.
—  Jag vet att det finns missnöje hos sponsorer att jag är ordförande, säger Håkan till Eskilstunanytt.se.

Varför väljer du att kliva av posten?
—  Det är för att personer inte kan skilja på äpplen och päron. Jag har varit ordförande sen konkursen och drivit upp klubben till ett vinnande lag i Elitserien igen.

—  Det gör ont i mitt Smedhjärta när sponsorerna inte vill stödja klubben för att jag står rakryggad och säger vad jag tycker. Därför kliver jag nu av för Smedernas bästa och jag kan lämna klubben med en ekonomi som är i balans.

Share