Rån mot guldbutik – två män gripna

Rån mot guldbutik – två män gripna

Vid 10.45 under måndagen rånades Guldfynd på Tuna Park i Eskilstuna av maskerad gärningsman i MC-utstyrsel med yxa. Mannen har på Guldfynd haft sönder massvis med glas och det är i nuläget oklart vad som är tillgripet från platsen.

Efter rånet skedde en stor sökning i Stenby efter gärningsmannen som lämnade Tuna Park med en moped enligt uppgifter till Eskilstunanytt.se.

Efter en tids sökande kunde polisen koppla samman rånaren med en flyktbil. Under bilens färd ut mot Borsökna kastade två MC-hjälmar ut ur bilen och polisen kunde gripa misstänkta rånaren och rånarens medhjälpare.

Båda männen är födda 1990 och bilen de färdats i har nu tagits i beslag för teknisk undersökning.

Polisen kommer fortsatt leta efter gärningsmannens moped/MC under dagen.

Share