Politiker inblandad i bråk på restaurang

Enligt initierade uppgifter som nått Eskilstunanytt har en toppolitiker i ett av de styrande partierna i Eskilstuna Kommun som varit i blåsväder flera gånger tidigare hamnat i blåsväder igen. Toppolitikern hamnade på torsdagskvällen i ett bråk på restaurangen Grappa.

Miljöpartisten var ute och åt med sin flickvän samt bror när han hamna i en högljud diskussion med en annan gäst förra torsdagskvällen. Miljöpartisten som var kraftigt berusad skall enligt ett vittne sagt åt den andra gästen efter en lång diskussion ”slå mig om du vågar” den andra gästen skall då ha slagit till Miljöpartisten. Den högt uppsatta politikern och den andra gästen blev då ombedda att lämna stället då politikern ställer sig och skriker: ”Han slog mig, jag skall stänga Grappa!”

Miljöpartisten skall efter det ha gjort en anmälan till polisen ute på gatan enligt flera vittnen, men när Eskilstunanytt pratar med polisen får vi inte mycket till info, då ärendet är sekretessbelagt.
–  Det ärendet du pratar om är åtkomstskyddat, säger Gustav Langer jourhavande förundersökningsledare på Polisen i Eskilstuna.

Share