Säsongen kan vara över för Smedstjärna

Säsongen kan vara över för Smedstjärna

Ikaros Smedernas store stjärna Grigorij Laguta missade inledningen av denna säsong i Polen då han hade ådragit sig en benskada. Och enligt uppgifter så skall 30-åringen slagit upp den gamla benskadan och fick transporteras till sjukhus i ett möte mellan Salavat Yualev och Vostok Vladivostok i den ryska ligan. De senaste uppgifterna som framkommer i polsk media är att säsongen kan vara över för ryssen och det skulle naturligtvis vara ett riktigt hårt slag mot Eskilstunaklubben.

Smederna själva väljer att beskriva händelsen som följande på sin hemsida:
”Grigorij fastnade med foten under fotpinnen efter målgång i ett av sina heat vilket ledde till att den gamla skadan från i vintras slogs upp igen. Exakt hur illa skadan är eller hur länge Grigorij blir borta vet vi i skrivande stund inte.”

Laguta skall under måndagen genomgå en operation, så i början av nästa vecka bör en ”dom” komma för Smedstjärnans skada.

Share