Sadiku knäskadad

Sadiku knäskadad

Eskilstuna Uniteds innermittfältaren Elena Sadiku fanns inte med i United-truppen till tisdagens match mot Vittsjö GIK. Det var under träning i förra veckan som hon fick en smäll på sitt knä och tvingades avbryta träningen.

Under förra veckan genomfördes läkarundersökning och magnetröntgen på Sofiahemmet i Stockholm och nu har skadeläget klarnat.

– Vi har nu fått svar på den magnetröntgen som gjordes i förra veckan. Den visar att det främre korsbandet och det inre ledbandet är av. Elena ska nu träffa läkare på Capio Artro Clinic (Sofiahemmet) i nästa vecka och diskutera hur man går vidare och efter operation väntar rehabilitering i minst sex månader, säger Uniteds sjukgymnast Johan Björkkvist till eskilstunaunited.se

Elena som spelat nio matcher och står noterad för två mål.

– Självklart är jag frustrerad och ledsen men samtidigt känner jag en lättnad när jag nu vet vad det är för skada. Nu väntar väl operation och efter det så kan jag planera min rehab och börja tänka på nästa säsong. Jag känner mig redan motiverad och jag är glad att jag har en sådan vilja och mentalitet. Jag kommer göra mitt yttersta för att komma tillbaka starkare och bättre tills nästa säsong börjar, säger Elena

 

 

Foto: Akfoto.se
Share