British Junior blir motarbetade av kommunen

I ett brev förklarar British Junior hur motarbetade skolan blir utav kommunen. Nu har föräldrarna tröttnat och kräver att kommunen ändra inställning.

Vi har fått tagit del av brevet som skickats ut.

Här är ett stycke ur brevet:

Som förälder och medborgare i Eskilstuna Kommun blir vi ytterst upprörda, ledsna och besvikna på hur de styrande i Kommunen kontinuerligt motarbetar British Junior. Majoriteten av våra folkvalada politiker i Kommunen sa nej till att skolan skulle starta, de sa nej till utökning av verksamheten till att även omfatta årskurs 6-9 och därmed skapa en komplett grundskoleverksamhet.

Just nu är de emot att British Junior Secondary (åk6-9) ska få bra lokaler med närhet till slöjdsalar, idrottshallar och hemkunskapssal genom att bland annat i överklagan om bygglov hänvisa till att våra barn uppfattas som störande, vilket vi som föräldrar anser vara ett grovt övertramp. Styret i Kommunen har haft en påtglig negativ inställning gällande lokalfrågan sen starten 2009.

 

Share