Så gick det för Eskilstunalagen i Partille Cup

Eskilstuna hade nio lag representerade under världens största handbollstunering som avgjordes i Göteborg. Det blev dock inga medaljframgångar för Eskilstunagängen, men det var starka insatser från lagen som representerade HK Eskil, Guif och Gökstens BK.
Det lag som tog sig vidare längst på pojksidan var HK Eskils P18-lag som åkte ut i A-slutspelets åttondelsfinal, på flicksidan så var det Göksten och Guifs F14-lag som tog sig längst. Det tog stopp för de i 32-delsfinalen. Men för Guifs P16-lag lever hoppet fortsatt att göra bra resultat i B-slutspelet.

Så gick det för lagen i Partille Cup:
P18: HK Eskil åkte ut i A-slutspelets åttondelsfinal.
P16: Guif åkte B-slutspelts semifinal väntar under lördagen.
P15: Guif åkte ut i B-slutspelets sextondelsfinal.
Eskil – åkte ut i B-slutspelets kvartsfinal.

F 15: Guif – Åkte ut i B-slutspelets åttondelsfinal
F 14: Göksten – ut i A-slutspelets 32-delsfinal
Guif – ut i A-slutspelets 32-delsfinal
F 13: Göksten – Åkte ut i A-slutspelets åttondelsfinal.
Guif – ute i B-slutspelets sextondelen

Share