United värvar in offensiv kraft

Skador på mittfältare och ett antal spelare har lämnat Eskilstuna United under vårsäsongen, då väljer klubben att agera. United har nu gjort klart med 22-årige Kim DeCesare till höstsäsongen som sparkar igång i början av augustimånad.
– Jag är oerhört glad att vara klar för Eskilstuna United. Jag har aldrig varit i Sverige, men jag har bara hört bra saker om landet och att spela där. Jag ser fram emot att förbättra som spelare och hjälpa laget att lyckas, säger hon till klubbens hemsida och fortsätter:
– Som spelare är jag aggressiv och fysiskt och är bra på att vinna 50/50 bollar och tacklingar. Jag spelar med mycket hjärta och är som starkast i båda straffområdena, oavsett om det gäller att rensa bort bollen och undvika mål eller attackera bollen i ett försök att göra mål.

Uniteds sportchef tillika tränare Viktor Eriksson är givetvis tillfreds med nyförvärvet:
– Vi är glada att lyckas förstärka laget med Kim och tror att hon kommer bli en viktig spelare för oss under den andra halvan av Damallsvenskan.

Nästa match för United är den 26 juli mot Hammarby, då en träningsmatch. Men Damallsvenskan sparkar åter gång 9 augusti.

Share