Shaker vann i Karlstad

Shaker vann i Karlstad

Amir Shaker, Johan Taléus samt Mathias Stjernlöf deltog på onsdagskvällen i Folksams GP i värmländska Karlstad. För Shaker blev det en minst sagt lyckad tävling när han vann.

Råby-Rekarnes Amir Shaker vann 100 meter häck före Mikolaj Justynski. Shakers tid blev 13.93, vilket innebär att han endast var tretton hundradelar från sitt personliga rekord. Dessvärre så bröt den svenske storfavoriten Philip Nossmy och kunde inte följa loppet.

Men fler Eskilstuna-friidrottare var på plats. Eskilstuna Friidrotts Mathias Stjernlöf hade dock en tung kväll och han tog sig dessvärre inte i mål. Men längdhopparen Johan Taléus gjorde en stabil insats och kom sjua i tävlingen på 7.37 m, vinnaren av längdtävlingen blev den svenske längdstjärnan Michel Tornéus.

Share