Smederna räddade bonusen i Målilla

Smederna räddade bonusen i Målilla

Utan Kenni Larsen såg det på förhand ut att bli en riktigt tuff utmaning för Smederna i Målilla när man gästade Dackarna. Så blev dessutom fallet när man ledde stora delar av matchen, men man hade svårt att knyta ihop säcken. Dock så lyckades man knipa åt sig bonuspoängen.

Smederna var med hela matchen, hade chansen att punktera matchen i slutskedet, då Dackarna endast hade fem (!) förare tillgodo då man körde riders replacement för Alexandr Loktaev och Patryk Dudek tvingades utgå på grund av skada. Det räckte dock inte för att Eskilstunalaget skulle vinna matchen då Nicki Pedersen och Joonas Kylmäkorpi gick ut och vann det sista heatet för matchen med 5-1, vilket innebar att Målillalaget vann med 46-43. Trösten för Smederna var dock att man vann med större marginal i Eskilstuna, så man får åtminstone med sig en viktig poäng i kampen om slutspelet.

Smedpoängen idag:
Grzegorz Zengota 11 poäng (5 heat), Davey Watt 9+1 (5), Pawel Przedpelski 8+2 (5), Peter Karlsson 7 (4), Magnus Zetterström 4+1 (4), Mikkel Michelsen 3+2 (4), Oliver Berntzon 1+1 (3).

Nästa match för Smederna är den 5:e augusti. Då gästar Rospiggarna Smedstadion.

Share