United vidare i Svenska Cupen

Kvalet till nästa års Svenska Cupen-slutspel har redan dragit igång och Eskilstuna United inledde i omgång 2 mot Västeråslaget BK 30 som huserar i Division 1 på gårdagskvällen. För serieledarna i Divsion 1 blev det knappast någon kul match, när man fick se sig besegrade med 0-6 mot United inför 363 åskådare.

United tog tag i matchen från start och redan i den sextonde matchminuten gjorde Louise Quinn 0-1. Efter det var det inget snack om saken vilket lag som skulle stå som segrare då det Damallsvenska-laget fortsatte rada på med chanser och det rann tillslut iväg till 0-6.

Förutom Louise Quinn noterades Felicia Karlsson, Elin Wahlström, Sara Thunebro och Kim DeCesare (två mål) i målprotokollet.

Vilka United ställs mot i den tredje omgången återstår nu att se.

Share