Barsley stannar i United

Uniteds försvarsgeneral Vaila Barsley har skrivit på ett kontrakt över den kommande säsongen. Barsley har visserligen under den senaste tiden gått skadad med ryggproblem, men är Uniteds bäste målskytt denna säsong med sina fyra baljor.
– Jag är glad att ha skrivit på ett nytt avtal med United. Som nykomling i Damallsvenskan har vi nått vårt mål och säkrat ett kontrakt för nästa säsong och jag längtar redan efter att få bygga vidare på detta och sätta våra mål ännu högre, säger hon till klubbens hemsida och fortsätter:

– United är en fantastisk klubb med ett fantastiskt stöd. Jag ser fram emot att fortsätta samarbeta med alla.

Och naturligtvis är Uniteds tränare tillika sportchef tillfreds med förlängningen.
– Vaila har varit en viktig spelare för oss under debutsäsongen i Damallsvenskan och vi är glada att ha henne hos oss även kommande säsong. Med sina fotbollskvaliteter och ledaregenskaper bidrar Vaila alltid till laget på bästa sätt.

Share