Guifförlust mot nykomlingen

Eskilstuna Guif fick sämsta tänkbara start på säsongen under torsdagskvällen när man fick stryk av nykomlingen RICOH i Solna.

Det var hemmalaget tillika nykomlingarna RICOH som tog taktpinnen från start i Solnahallen och fjolårets grundserievinnare Guif hade inte mycket att säga till om. Ändock fick man med sig 11-11 i paus trots ett spelmässigt övertag för Stockholmsgänget.

Men i den andra halvleken så drog hemmalaget ifrån och hade en sju målsledning som mest. Något Guif dock kunde kapa ner en aning och förfina. Siffrorna efter sextio minuter blev till slut 26-23.
– Så klart är det skönt att starta med en seger. Hur mycket det sen betyder, det är en match av 32 men vi tror på oss själva, sade RICHO:s Jesper Linnéll till svenskhandboll.se efter matchen.