Lucau storspelade när Guif vann

Hemmapremiär för säsongen 2014/15 och 1367 åskådare i Sporthallen fick se ett Guif som ryckte upp sig jämte matchen i Stockholm i torsdags.

Det var visserligen gästerna från Partille som var starkast inledningsvis i Eskilstuna Sporthall. Sedan var det ett Guif som ryckte upp sig efter fem minuter, främst tack vare målvaktsförvärvet Herdeiro Lucau som är tillbaka i klubben efter en sejour i Kristianstad bland annat. Men det var ett Guif som fortsatt bevarade ledningen matchen ut efter ett stabilt försvarspel och en storspelande Lucau första halvlek ut.

I den andra halvleken så trummade även Eskilstunagänget på inför givetvis en nöjd hemmapublik och kunde vinna med 31-27. Och det efter en fortsatt stabil insats av Herdeiro i målet och han var i särklass Guifs bäste spelare för dagen.

Share