Villainbrott i Slagsta

En villaägare på Enebrovägen i Ärna (Slagsta) drabbades på torsdagskvällen av inbrott när denne var borta några timmar. Inbrottet har skett någon gång mellan kl 18:15 och 19:40. Ett vittne har sett en moped som eventuellt kan sättas i samband med inbrottet.

Den ensamstående kvinnan är i 80-årsåldern och var borta i drygt en timme. När hon kom hem vid kl 19:40 upptäckte hon att någon gjort inbrott i bostaden. Hon saknar bland annat sina album med myntsamling, frimärkssamling, en bilnyckel (Volvo) och hennes hjärtmediciner och även vitaminer. Fotspår tyder på att det är en person med max storlek 40 som varit inne i bostaden. Vid 18:30 noterade en granne att en person satt på en moped i korsningen Enebrovägen och Norrbovägen, med släckta lyktor och avstängd motor. Sannolikt kan mopeden och dess förare sättas i samband med brottet.

Share