Grovt brott intill Mått Johanssons väg

Polisen har spärrat av en del av grönområdet i Valhalla mellan Mått Johanssons väg och Eskilstuna-ån, i höjd med Bilprovningen, nära Gasverksbron . Ett flertal polispatruller finns på plats sedan 16-tiden och man söker efter något. Polisen är ännu så länge mycket förtegen och säger bara att det är ”ett grovt brott” som har begåtts.

Tidigare på tisdagskvällen, straxt före 18:30 kom ett larm om en personbil som körde in i ett träd på samma plats. Några personer sågs springa från platsen. Det är oklart om någon blivit skadad, vid bilolyckan men ambulanser har hämtat två personer från området där det tidigare fanns en miniracingbana för radiostyrda bilar. Sent ikväll har polisen haft hundpatruller på plats som har gjort eftersökningar och i skrivande stund (23:30) verkar polisen ha kriminaltekniker på plats på baksidan av den före detta miniracingbanan, vid gångvägen intill ån. Troligen har man hittat något som stärker polisens tes att ett grovt brott har ägt rum i området.

Share