Glädjebeskedet: Victor stannar kvar som tränare för United!

Idag kom beskedet om en kovändning. Eskilstuna Uniteds huvudtränare, Victor Eriksson, aviserade ju för några veckor sedan att han skulle sluta som tränare för det framgångsrika damlaget. Han och klubben gick enligt Eriksson ut med beskedet, eftersom det höll på att läcka ut, och han ville att spelarna skulle få informationen från rätt håll, inte genom skvaller och rykten i media.

Nu har dock något hänt, idag på förmiddagen kom beskedet att man kommit överens med Victor Eriksson om att han ska stanna kvar som tränare för ytterligare två säsonger. Enligt Victors egen utsago i intervju med Sveriges Radio rör det sig inte om pengar utan om ”klubbens organisation” som man tidigare hade delade meningar om. Det är nog ett riktigt glädjebesked för eskilstunaklubben och dess fans. Damlaget har haft ett mycket framgångsrikt år under säsongen 2015.

Share