Uppgifter om skottlossning i Fröslunda

Strax efter 20:30 på fredagkvällen kom  uppgifter om nya oroligheter i bostadsområdet Fröslunda. En person ska ha skjutits, enligt ännu obekräftade uppgifter har personen träffats i ett ben. Händelsen ska ha ägt rum i närheten av en lågstadieskola och eventuellt ska väktare på något sätt vara inblandade eller drabbade av händelsen.  

Det har varit oroligheter i Fröslunda flera kvällar denna vecka och polisen har därför beslutat sig för att ha särskild uppmärksamhet mot Fröslunda. Det ska vara ett flertal polispatruller i Fröslunda och ambulans på plats. Även  bevakningsföretaget Securitas har ett antal fordon på plats. Det var en av deras väktare som utsattes för fysiskt våld av några yngre män häromkvällen. Polisen är ännu så länge mycket förtegen om vad som händer eller har hänt i Fröslunda ikväll. Det hela är i nuläget rubricerat som mordförsök men i övrigt vill man inte ge någon information.

Share