Vansinnesfärd med lastbil i centrum

Lastbilen som övergavs intill restaurangen Billy Boys. Foto Mika K

Lastbilen som övergavs intill restaurangen Billy Boys. Foto Mika K

Polisen använder gårdsplanen vid Rothoffsvillan som centrum för instatsen.

Polisen använder gårdsplanen vid Rothoffsvillan som centrum för instatsen.

Polisen har spärrat av ett stort område i centrala Eskilstuna efter att en stulen lastbil har kraschat in i ett antal bilar och sedan övergivits i närheten av restaurangen Billy Boys vid Tullgatan. Lastbilen stals utanför ett hotell vid 6:30-tiden imorse då den hämtade eller lämnade tvätt. Delar av lasten har sedan dumpats vid rondellen vid Idunplan. Lastbilen ska också ha rammat ett stort antal cyklar i Årby. Tungt beväpnas polis patrullerar vid Fristadstorget och söker efter chauffören som tros uppehålla sig någonstans i kvarteren runt lastbilen. 

Share